image

Boysen's MySpace hjemmeside
Boysen på YouTube
Div. billeder på Google

Ronni Busack-Boysen & Tomi Leino

Ronni Boysen er en kendt og respekteret bluesguitarist, også ud over landets grænser, og er modtager af Blues Kartellets Ærespris 2011. Ronni Boysen er desuden guitarist i Peter Nande Band, og har spillet med adskillige internationale navne, som: James Harman Band, og Mud Morganfield (Son of Muddy Waters),Gary Primich, Lazy Lester og mange mange flere.
I 2011 indledte Tomi Leino og Ronni Boysen (DK) et samarbejde, både med Tomi Leino Band og i anledning af Djurs Bluesland Festival også som duo.
Det er et par yderst kompetente herrer, der sammen vil præsentere elektrisk Chicago Blues i international klasse!

Tomi Leino er et af Finlands absolutte Blues top navne. Han synger, spiller guitar, mundharpe, og når lejligheden byder sig, også trommer. Han er selvlært musiker og har viet sit liv til Bluesmusikken - især Chicago Blues. Tomi Leino har været professional musiker i et par artier, og har turneret i USA, England, Rusland, Sverige, Danmark, Estland og selvfølgelig Finland, hvor han er højt respekteret. Desuden har han i 2007 udgivet en cd med mundharpespilleren og sangeren Steve Guyger, samt ”Dynamite Boogie” i 2009. Denne plade består af 10 originale Tomi Leino numre og har opnået stor international opmærksomhed og anekendelse. Ud over det har Tomi backet internationale stjerner som James Harman , RJ Mischo, West Weston og mange flere.

Ronni Busack-Boysen Guitar
Tomi Leino Vokal/mundharpe